A més dels efectes sobre la massa muscular, els massatges actuen també, de manera beneficiosa, sobre diferents parts del cos com poden ser.

Efectes sobre la circulació sanguínia

Augmenta el flux sanguini a la zona tractada i les relacionades amb ella, afavorint el retorn venós, també ajuda a que la sang distribueixi, amb major facilitat, l’oxigen cap aquells òrgans o teixits, que ho precisin, aconseguint així la millor regeneració d’aquests.

Efectes sobre la circulació limfàtica

Al actuar sobre la pell d’una zona determinada, incidim també en els vasos limfàtics, que es troben allí , millorant d’aquesta manera la seva funció específica.

Efectes sobre el sistema nerviós

L’efecte del massatge pot resultar estimulant, al actuar sobre els nervis motors, o relaxant i sedant al actuar sobre els nervis sensitius

Efectes sobre el teixit muscular

Mitjançant l’augment de la vascularització, que aconsegueix el massatge, el múscul rebrà amb més facilitat els nutrients, que precisa, ajudant així a la seva recuperació i facilitant el seu drenatge.

Efectes sobre el teixit adipós

A través dels amassaments profunds ens ajuda a dissoldre dipòsits de greix localitzat.

Efectes sobre el teixit ossi

Encara que el massatge no actua directament sobre el propi os, l’activació de la circulació sanguínia, accelera els processos de regeneració i milloria dels ossos, en casos de fractures, artrosis o osteoporosis.

Efectes sobre la pell

Al estimular la circulació s’activa la nutrició i multiplicació cel•lular, contribuint, a alliberar la pell de desfets i de cèl•lules mortes, que si puguin trobar i a retardar l’envelliment de la pell.

Efectes psicològics del massatge

De tots és sabut que depenent de la intensitat del massatge aconseguirem relaxar o tonificar la persona podent aconseguir uns bons efectes sobre estats emocionals com ansietat, angoixa o pel contrari estats anímics baixos o falta de concentració.

Quiromassatge de relaxació o sensitiu

Aquest massatge és de moviments i amassaments suaus, és el més indicat en cas de cansament físic o estrès. Pot ser útil en cas de dolors musculars i òssis així com en contractures d’origen postural. També és l’indicat per ajudar a aprimar-se, reafirmar teixits i estimular zones flàccides. També pot ser útil per tractar l'estrenyiment i els dolors menstruals.

Quiromassatge esportiu

És un massatge amb amassaments profunds i percussions intenses amb el qual es poden reduir contractures importants i tractar petites lesions produïdes al haver fet moviments inadequats, mals gestos o torçades articulars sense majors conseqüències, a més, degut a la seva intensitat, és el massatge adequat per aquelles persones que practiquen esports i que tenen els grups musculars més treballats de lo habitual, encara que no tinguin contractures ni lesions.

Quiromassatge de rehabilitació

És un massatge de moviments intensos, amb el qual es poden reduir contractures importants i tractar lesions, permet recuperar el to muscular i la funcionalitat dels grups musculars que han estat immobilitzats degut a fractures, operacions quirúrgiques, accidents, etc.